Ännu ett steg i rätt riktning!

Idag köpte jag längdskidutrustning! Såg att Wassberg skrivit att det inte är någon idé att köpa än, eftersom det inte finns nån snö, men faktum är att de skidor jag köpte idag kommer jag inte att se röken av förrän den 20 november! Och då kanske det finns snö! Jag är glad att jag tagit steget och köpt och rekommenderar Wassberg att göra detsamma! Snygga är de, skidorna och pjäxorna. Riktigt "tjejiga". Tyvärr har jag ju ingen bild än, eftersom jag inte har fått dem, men det kommer! Jag fick experthjälp, fick ställa mig på skidorna på någon ställning för att hitta "mitt spann", och han ritade och grejade på skidorna. De ska grundvallas och fixas innan jag får dem, så den tjugonde november är det varning i spåret, för då kommer jag! Haha, jag kände mig så dum när jag stod och lyssnade på expertens snack om vallning och "spann" och grejer. Jag är ju verkligen clueless när det gäller sånt här... Men, alla är nybörjare någon gång. Nästa år är jag erfaren, snackar om klister och paraffin som om jag aldrig gjort annat. Det är jag säker på.

Wassberg, ut och köp utrustning nu! Du måste vara redo när snön kommer!

/Svan, med svanvita skidor


Tränar? Nä, jag laddar!

Igår fick jag fråga om hur det går med min vasaloppsträning. Har jag köpt skidor? Tränar jag mycket? Nej, tränar är väl kanske synd och säga att jag gör. Och skidor känns onödigt att köpa så länge det inte finns någon snö. Men, kunde jag flika in, jag har vasaloppsjingeln som ringsignal på min mobil. Så nog laddar jag alltid!

Tack och hej!
Wassberg


Rumpan ut när man åker längdskidor

När jag gick på högstadiet hade vi en (relativt) ung klassföreståndare. Vi var hans första klass. Han berättade för oss att man får stor rumpa av att köra moppe. Ni vet ju säkert hur det är, man lever i tron att allt det som lärare säger är sant (visst är det så Svanen?!?) och jag trodde på det. Jag tror det än idag vilket har gjort att jag investerat i ett par Reebok Easy Tone. Har ni sett reklamen? Ger 28% mer tränad bak....(28% på baken, 11% på låren, 11% på vaderna). Så redan i våras skedde det....lättlurad som jag är så pröjsade jag över tusen spänn på skorna som skulle göra underverk...

Jag vet vad ni tänker...... Ja, men vad hände? fungerade de då, skorna? Tja, njo, jo, kanske..... Alltså, mitt första intryck var att "jag får ont i ryggen". Jag gick ut och gick en långpromenad och kände att "det känns ju", men på natten tyckte jag att jag vaknade av att ryggen värkte. Inte konstigt, tänkte jag då. Här går jag omkring och går i helt ojämna skor. Inte konsigt jag får ont i ryggen! Knäppa jag!

Men efter ett par dagar gick jag både till och från jobbet (ca 6km i vardera riktning) och visst har jag träningsvärk i vader, lår och framförallt rumpa. Borde kanske tagit ett före och efter foto på baken?!!? För vem vet......det kanske fungerar trots allt? Svanen inköper dyrt träningskort och går dit med Bamserygga och Disney Princess-vattenflaska....gemensamt har vi att vi båda fokuser på baken. Det gillar jag :-)

Tack och hej!
//Wassberg







Tack Reebok!

Svanen rapporterar:

1) Boende är fixat, fredag till söndag. (För loppet går väl på lördagen? Annars är boende fixat lördag till måndag!) Vi betalar 700 kr/natt och då ingår lakan och handdukar. Det är tre kilometer in till Mora från stugan. Suveränt, eller?!?

2) Svanen har inlett sin Vasaloppsträning. Japp. I måndags var jag på gymmet och sprang en halvtimme på löpband och styrketränade efteråt. Framförallt rumpan. Tänkte att det kan vara bra när man ska åka skidor. Och så skadar det ju inte att få en snygg touche (stavas det så? eller kanske tusch?) på köpet! Personalen på gymmet tyckte att det var lite kaxigt av mig att komma med mina träningskläder i Selmas Bamse-väska. "Världens starkaste" liksom. Det var snyggt! Dessutom hade jag Selmas Disney Princess-vattenflaska. Say no more. Vattenflaska fick jag av personalen med en gång. Väska fixar de till mig i januari. Fast jag vet inte om jag vill byta...

Nenne Svan, svantastisk boendefixare

RSS 2.0